jueves, 23 de marzo de 2017

Quin temps fa al teu municipi? Descarrega't al mòbil el widget d'Avamet

23 de març, Dia de la Meteorologia

Heu provat ja als vostres mòbils Android el widget d'Avamet? Podeu descarregar-lo ja des de la Play Store i és totalment gratuït!!! :)

Podeu escollir entre les més de 260 estacions meteorològiques de la MXO d'Avamet i consultar ràpidament les dades de temperatura, precipitació, humitat relativa, vent i pressió a temps real des de la pantalla dels vostres mòbils.
No es tracta del típic widget meteorològic que moltes vegades ve per defecte al mòbil i ens diu unes condicions aproximades (que moltes vegades no són certes) o les prediccions automàtiques. Este widget va molt més ellà i ens mostra les dades REALS, mesurades per les nostres estacions meteorològiques i completament fiables. I consumeix molt poques dades mòbils!
A més, des del widget i polsant sobre l'icona d'Avamet podreu entrar a internet a vore les dades detallades de l'estació que seleccioneu, així com els gràfics i les dades històriques.
Ací teniu una mostra de com lluïxen 3 widgets a la pantalla d'un mòbil amb 3 estacions meteorològiques (Vistabella, València i Alcoi). Podeu posar-ne 1, 2, 3, 10 o tots els que vulgau! Vosaltres decidiu quines són les estacions meteorològiques que més vos interessa consultar les seues dades des de la pantalla del mòbil.


No hay comentarios:

Publicar un comentario